Home / De ce noi

De ce noi

De ce noi

Suntem pe deplin devotaţi!
De neoprit.
Progresǎm mereu şi nu renunţǎm niciodatǎ.
Orice am face, o facem cu dǎruire totalǎ, din inimǎ.
Toţi colaboratorii noştri ştiu asta.
 
Tot ce facem trebuie sǎ fie excelent!!!

Filosofia care ne reprezinta:

“RISK MORE THAN OTHERS, THINK SAFE.
DREAM MORE THAN OTHERS, THINK PRACTICAL.
EXPECT MORE THAN OTHERS, THINK POSSIBLE.
CARE MORE THAN OTHERS, THINK WISE.”

Howard Schultz

Brands
Un lider inovator în industria camerelor video de bord.
Pittasoft a stabilit standardul în industria aceasta încă de la înființarea sa în 2007.
 
A dus tehnologia camerelor de bord auto la nivelul următor cu camerele sale inovatoare Full-HD cu 1 canal și 2 canale, Pittasoft a permis clienților globali să maximizeze gradul de utilizare prin conectarea camerelor de bord auto la dispozitive inteligente prin Wi-Fi și servicii BlackVue Cloud.
 
Oricând și oriunde, BlackVue Cloud oferă acces instantaneu la redare, vizualizare la distanță și partajare video, precum și liniște sufletească cu notificări de alarmă de urgență, urmărire a locației și copiere de rezervă a filmărilor importante.
Detalii
Iroad face eforturi neîncetate bazate pe credință și creativitate.
Iroad aspiră să fie un lider global în sistemele auto de infotainment, sisteme care în viitorul apropiat vor conduce cultura auto.
Odată cu avansarea tehnologiei de infotainment din vehicule, Iroad a devenit un brand național și internațional de vârf.
Compania se pregătește acum pentru un salt atât tehnologic cât și organizațional, de la un domeniu specializat la o companie globală.
Iroad va cultiva profesioniști talentați care au o conștiință profesională și comunitară bazată pe gândirea creativă și vor seta tendințele viitoare din industria auto.
Iroad va conduce o lume mai sigură, mai confortabilă și mai inteligentă, cu tehnologii și idealuri mai avansate.
Detalii
THINKWARE este o companie din Coreea de Sud, care din 1997 oferă servicii bazate pe localizare și tehnologii inovatoare de informații despre mașini inteligente. THINKWARE a câștigat o poziție puternică în Coreea ca alegere preferată pentru consumatorii locali. Dezvoltând dispozitive auto precum sisteme de navigație GPS și camere de bord pentru șoferi, THINKWARE continuă să crească și să avanseze în serviciile de tip platformă inteligentă.
Astăzi, este cu adevărat un expert global în servicii și soluții IT totale, aducând cunoștințe notabile dovedite în peste 800 de orașe din întreaga lume, inclusiv Londra, New York, Toronto, Sydney și Singapore. Punând clienții pe primul loc, THINKWARE se angajează să îmbunătățească viețile de pretutindeni, aducând satisfacție și comoditate prin inovații care îmbunătățesc viața.
Detalii
Este un brand deținut de către compania FINEDIGITAL Inc. care oferă cele mai bune produse și soluții în domeniul IT auto. În calitate de furnizor principal de sisteme inovatoare de electronice auto din 1992, Finedigital a câștigat o poziție puternică în Coreea. Dezvoltând dispozitive auto, cum ar fi camerele de bord și navigațiile GPS, marca comercială a Finedigital - FineVu a obținut, de asemenea, o recunoaștere semnificativă în industrie. Finedigital se angajează să îmbunătățească satisfacția clienților aducând performanță și calitate înaltă dovedite pe piață prin îmbunătățirea inovațiilor.
Detalii
Fresh ‘n Rebel realizează produse pentru cei care împărtășesc o dragoste autentică pentru distracție, libertate și lucruri frumoase. Produsele concepute sunt la modă și elegante, sunt făcute pentru oamenii care vor să se înconjoare cu lucruri frumoase.
Produsele Fresh ‘n Rebel sunt adevărate atracții!
Toate produsele Fresh ‘n Rebel sunt durabile și îndeplinesc cele mai noi tendințe de modă și tehnologie.
Alegeți-vă culoarea preferată și amestecați-vă în mulțime!
Sloganul Fresh ‘n Rebel: trăiește ca și cum nu ar fi mâine!
Așa că dă muzica mai tare și lasă rebelul din tine să nu moară niciodată!
Detalii
Un brand relativ tânăr, dar care oferă sisteme complete (camere față-spate / aplicații wi-fi atât pentru iOS cât și pentru Android / player dedicat, conceput pentru redarea integrată a datelor din filmare: imagine, localizare, viteză, hartă etc).
Vă propunem rezoluții 2K și 4K în 3 configurări în funcție de mărimea cardului microSD inclus: 32Gb, 64Gb, 128Gb.
Detalii
Fondată în 2003 de un grup de experți entuziaști din industria stocării datelor, Silicon Power se angajează să ofere o calitate remarcabilă a produselor și serviciilor.
Cu sediul central și facilități de producție de ultimă generație în Taipei, a devenit un producător de frunte de carduri de memorie flash, unități flash USB, unități de disc portabile, unități SSD, module DRAM și produse de calitate industrială.
În calitate de jucător internațional cu patru filiale în întreaga lume, oferă soluția perfectă de stocare a datelor pentru toate cerințele vieții digitale moderne.
Cu un accent puternic pe combinarea tehnologiei inovatoare și a designului premiat, promisiunea companiei este aceea de a păstra și proteja în mod fiabil datele dvs. cele mai valoroase.
Pentru că memoria este personală.
Detalii
Hama este o companie înființată in 1923 și este unul dintre cei mai prestigioși furnizori de accesorii IT, birotică, cabluri etc.
Afacerea de succes Hama, una de familie la început, dezvoltată de o singură persoană, s-a extins în toată lumea, devenind o corporație cu nenumărate filiale, asociați si locații de producție pe fiecare continent.
Detalii
Traxdata este un brand de suporturi de stocare, produs de Ritek Taiwan
Traxdata oferă o gamă completă de formate DVD cu cele mai mari viteze de înregistrare disponibile. Viteza de scriere rapidă și produsele fiabile vă permit să vă stocați datele cu încredere.
Pentru discurile care au posibilitatea de rescriere, utilizatorii pot înregistra de fiecare dată pe același suport de până la 1000 de ori Traxdata are soluția perfectă pentru toate nevoile dvs. de înregistrare. Alegerea Traxdata înseamnă că puteți stoca și vă puteți bucura de toate fișierele digitale de nenumărate ori.
Detalii
Guangzhou Kingleen Electronics Co., Ltd a fost înființată în 1999 și este o întreprindere națională de înaltă tehnologie înregistrată, specializată în dezvoltarea, proiectarea, producerea și vânzarea de baterii, încărcătoare și alte accesorii de comunicații pentru telefoane mobile.
Deține linii avansate de producție, instrumente de testare și echipamente de injecție la temperaturi reduse.
Toate produsele dețin CE complet, RoHS, FCC și ISO9000: 2000 și trec prin 5 proceduri de inspecție a calității pentru a asigura rata de calificare.
Detalii
Cu începuturi în 2003, Gunnar este o marcă americană de ochelari de protecție pentru cei care utilizează intensiv ecranele, în general sursele de lumină albastră, nocivă.
Matt Michelsen, soția sa, Jennifer și Joe Croft au început să dezvolte acest produs pentru a aborda afectarea oculară cauzată de lumina albastră.
Împreună, cei trei vizionari și-au propus să ofere protecție tuturor ochilor.
Detalii
Maxell Europe Ltd (MEL) ființează în Marea Britanie de peste 30 de ani, sediul central este situat în Stoke Poges, Buckinghamshire.
 
MEL este o companie-soră a Maxell (Japonia), care este lider în domeniul său din 1961, în dezvoltarea și introducerea produselor de ultimă generație în industria de consum și industrială.
Afacerea a început cu baterii cu celule uscate, originea denumirii companiei „Maxell” a fost derivată din sintagma „celulă uscată de capacitate maximă”, care a devenit acum un nume de marcă renumit prin produsele superioare din categoriile baterii, memorie optică și magnetică.
 
În 1980, Maxell (UK) Limited a fost înființată în Marea Britanie, redenumită ulterior în 1994, în Maxell Europe Limited (MEL).
MEL, în conformitate cu politica corporativă, a fost întotdeauna dedicat furnizării de produse și servicii de cea mai bună calitate, prin cele mai avansate idei tehnologice și inovatoare. Pentru a ține pasul cu nevoile în continuă schimbare, Maxell va continua să susțină misiunea corporativă: „Susținerea vieții inteligente, a liniștii sufletesti și de a înveseli oamenii”, investind continuu în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei unice
 
Maxell Europe operează în întreaga zonă comercială a UE, Rusia și AELS, inclusiv operând un șantier de producție la Telford din Marea Britanie pentru componente turnate cu precizie.
Detalii
RIDATA este un nume de marcă lansată în 2001. Denumirea brandului provine de la „RIGHT DATA” adică
„suportul de stocare potrivit”.
Pe lângă faptul că utilizează tehnologia potrivită, la momentul potrivit pentru crearea produselor potrivite, marca RIDATA este plină de energie și viață prin designul nou al produselor și ambalajelor de prezentare. În plus, calitatea superioară a produsului este unul dintre cei mai buni purtători de cuvânt și satisface nevoile de stocare de date ale clienților, furnizând experiențe minunate.
Detalii
Înființată în 1997, Gembird a devenit unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de accesorii pentru computer pentru o bază globală de clienți. Factorii cheie care contribuie la succesul Gembird sunt:

Producătorii Gembird în propriile fabrici din China, care oferă clienților săi un avantaj distinct de cost și prețuri competitive
Gembird are o echipă de cercetare și dezvoltare extrem de competentă, care poate contribui la furnizarea continuă de produse inovatoare și premiate.
Gembird este un furnizor certificat ISO-9001 și menține standarde stricte europene de control al calității
Depozitul modern, bazat pe RFID, situat central al Gembird, este capabil să facă livrări rapide și fără erori către toți clienții săi din toată Europa și nu numai
Gembird este o companie orientată spre servicii, cu o rețea extinsă de distribuitori în toată Europa
Detalii
Verbatim este o marcă pentru medii de stocare și produse de memorie flash deținută în prezent de CMC Magnetics Corporation (CMC), o companie din Taiwan care este cunoscută pentru producția de discuri optice.
Un acord a fost anunțat în 2019 pentru a vinde afacerile globale și activele Verbatim către CMC Magnetics la un preț estimat de 32 milioane USD.
Inițial o companie americană și binecunoscută pentru dischetele sale în anii 1970 și 1980, Verbatim este astăzi unul dintre cele mai cunoscute nume de marcă pentru mediile optice de înregistrare.
A fost numită marca lider pe piață la nivel mondial în 2005 și este cunoscută pentru colorantul azoic patentat, care este considerat ca fiind de înaltă calitate.
De-a lungul istoriei (după 1969) marca Verbatim a fost deținută de companii ca Eastman Kodak (1985-1990), Mitsubishi (1990-2020), CMC Magnetics (2020-până în prezent)
Detalii
Fondată în 1987, cu sediul în Taipei, Taiwan, A4TECH® este acum recunoscut ca lider global sub marcă proprie în domeniul perifericelor pentru computer.
Cu o echipă excelentă de cercetare și dezvoltare, tehnici de bază independente, A4TECH® continuă să cerceteze și să dezvolte produse de ultimă oră pentru piața de consum, ca disciplină care transformă ficțiunea de ieri în realitate de astăzi.
Deținând multe brevete, A4TECH® are capacitatea de a crea ca nimeni alții, oferind primul dintre multe inovații. Cum ar fi No-lag, Channel-lock, Double-click, 16 Gestures, 4-way wheel, V-Track, Optical Switch și Light Strike Switch de astăzi.
Sistemul de producție A4TECH este certificat ISO-9001 TUV.
Detalii
Numele de brand Vacron a fost inspirat de prescurtarea de la Vision on Advanced Camera Recording solution (ON).
De la înființarea companiei în 1991, departamentul profesional de cercetare-dezvoltare și serviciul perfect de vânzări sunt valorile de bază ale companiei.
Vacron este dedicat dezvoltării și fabricării „sistemelor de supraveghere video”, iar ținta include atât supravegherea zonelor fixe cât și supravegherea mobilă, cu viziunea integrării sistemelor și a soluțiilor, putând realiza astfel o monitorizare cuprinzătoare a securității.
 
Detalii
Pulsar este o gamă de produse SMART (plafoniere, prize și întrerupătoare, sisteme de supraveghere video etc), funcționale pe baza aplicației TUYA.
Aplicația Tuya Smart, disponibilă gratuit pentru iOS și Android, permite conectarea și administrarea tuturor dispozitivelor SMART din locuință. Controlează iluminatul sau electrocasnicele, creează scenarii sau monitorizează rețeua electrică, integrează soluții de securitate și siguranță, toate dintr-o singură aplicație de pe telefonul mobil.
 
Aplicația permite conectarea unei game diversificate de dispozitive: becuri și sisteme de iluminat, dispozitive pentru controlul și monitorizarea energiei electrice, echipamente pentru siguranța locuinței, senzori, electrocasnice, dispozitive de întreținere personală, dispozitive audio-video.
 
Compatibilitatea cu diversele protocoale de comunicare (Wi-Fi, Zigbee, Bluetooth. etc.), permite detectarea automată și adăugarea în aplicație cu un singur click.
Aplicația suportă control manual și control vocal, inclusiv integrare cu aplicații terțe precum Amazon Alexa sau Google Assistant.
 
Automatizarea completă a locuinței prin funcțiile „one-click” pentru execuția comenzilor, precum și posibilitatea automatizării proceselor pe 
bază de scenarii, ajută la interconectarea cu ușurință a dispozitivelor și vă permite să vă bucurați de un stil de viață cu adevărat SMART.
 
Permite membrilor familiei accesul la dispozitive și stabilește profile personalizate pe baza de drepturi de utilizare. In funcție de profilele setate, 
aplicația poate trimite diverse tipuri de notificări. Poți obține informații în timp real despre starea vremii locale, sau despre calitatea aerului.

Monitorizarea consumului de energie. Aplicația împreună cu dispozitivele de management al energiei electrice, permite monitorizarea permanentă a echipamentelor instalate în rețeaua electrică. Astfel se poate înregistra consumul pe fiecare aparat separat, si se pot configura scenarii care vor avea ca rezultat un consum mai mic de energie, repectiv economii mai mari.
Detalii
Serioux este un brand românesc de produse IT și consumer, lansat pe piață în anul 2006. Încă de la început, și-a propus să vină cu soluții pentru a oferi clienților săi o experiență pe cât de simplă, pe atât de interesantă în lumea digitală.
Detalii