Termeni si conditii

Home / Termeni si conditii
traffic-light-trails-street-shanghai.jpg

Termeni și condiții

Vizitarea site-ului www.cam360.ro sau cumpărarea produselor prezentate pe www.cam360.ro implică acceptarea acestor termeni și NSD ESENTIAL SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă.

Functionarea site-ului
Site-ul este deținut și administrat de către NSD ESENTIAL SRL. Site-ul este găzduit de serverele unei companii terțe.

Drepturile de autor (Copyright)

Conținutul site-ului www.cam360.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafică - este proprietatea NSD ESENTIAL SRL și este apărat de legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul NSD ESENTIAL SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Prețul afișat

Prețul produselor este exprimat în RON și include TVA. Prețul final plătit de dumneavoastră este format din prețul produsului la care se adaugă după caz cheltuielile de expediție aferente. Pentru anumite valori ale comenzilor plasate în site costurile de expediție pot fi suportate de noi, adică dumneavoastră, clientul cumpărător veți suporta doar costul produsului.

Declinarea responsabilităţii

•   În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, vom anula livrarea respectivului produs şi vă vom anunţa în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

•   Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înştiinţat în acest sens. Pentru erorile de sistem care pot influenţa stocul sau preţul articolelor nu ne asumăm responsabilitatea. În cazul în care observaţi erori de sistem vă rugăm să ne contactaţi pentru a putea remedia problemele în cel mai scurt timp posibil.

•   În cazul în care în conținutul paginilor site-ului vor exista referiri la alte site-uri (ale producătorilor, sau ale altor terțe părți menționate cu scopul de a completa informația furnizată), nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acele site-uri, rămâne la latitudinea dumneavoastră dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

•   Valoarea maximă a obligaţiilor NSD ESENTIAL SRL, faţă de orice client cumpărător, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de către NSD ESENTIAL SRL de la clientul respectiv.

Politica de confidențialitate

NSD ESENTIAL SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor dumneavoastră și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terti. Datele solicitate pe acest site vor fi gestionate în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 și se vor utiliza exclusiv pentru întocmirea documentelor necesare vânzării și pentru livrarea comenzilor.

Livrarea produselor

Toate coletele expediate de către NSD ESENTIAL SRL sunt trimise prin firme de curierat rapid cu care există contracte. Transportul este gratuit pentru toate comenzile care au o valoare de peste 350 RON (excepție fac acele comenzile pentru a căror livrare firmele de curierat rapid vor aplica majorări datorită kilometrilor suplimentari de efectuat în afara ariei de acoperire. Pentru comenzile care nu depășesc valoarea de 350 RON și nu sunt necesari kilometrii suplimentari, costul de transport este de 25 RON pentru livrările la domiciliu și 15 RON pentru cele în locker Sameday.

Condițiile de retur

Dacă doriți să returnați un produs din orice motiv, puteți să o faceți în termen de 14 zile calendaristice de la livrare, cu condiția de a NU FI FOLOSIT produsul. Dreptul de a renunța la achiziția făcută nu echivalează cu folosința gratuită a produsului timp de 14 zile, acest fapt conducând la diminuarea valorii produselor noastre de până la 100%. Manipularea și examinarea produsului trebuie să fie similară celei la care ați avea acces dacă vânzarea s-ar face într-un magazin fizic.

Restituirea produselor se va face îndeplinind următoarele condiții:

•   în ambalajul original;

•   fără a fi deteriorate sau utilizate;

•   cu etichetele și sigilii originale intacte;

•   cu toate accesoriile inițial incluse în pachet;

•   cu toate broșurile sau certificatele de garanție,

•   cu dovada achiziției – factura originală sau copia facturii.

Expedierea returului se va face pe costul dumneavoastră, exclusiv printr-o firmă de curierat rapid, cu livrare la adresa noastră. Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate. Starea produselor returnate trebuie să permită recomercializarea lor ca produse noi. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire, instalare și/sau intervenții neautorizate. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a refuza produsul. Aveti un termen de maxim 24 de ore de la intrarea în posesia produsului pentru a semnala orice inadvertență.
Instalarea produselor comandate pe www.cam360.ro și livrate de NSD ESENTIAL SRL se va efectua la partenerii recomandați pentru prestarea acestor servicii sau la orice altă companie acreditată RAR (Registrul Auto Român) pentru prestarea acestui tip de serviciu.

Trimiteți un e-mail la web@cam360.ro înainte de a returna produsul, specificând că ați decis returnarea.

Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, produsul va fi expediat către dumneavoastră, costul transportului înapoi apărând ca valoare de rambursat către curier pentru efectuarea livrării.

Vă rugăm să trimiteti coletul folosind o ambalare adecvată a acestuia, astfel încât să fie evitate deteriorările din timpul transportului. Vă recomandăm pentru returnare să utilizați serviciile de curierat care permit urmărirea coletului; nu suntem răspunzători pentru coletele pierdute pe drumul către noi.

Veți primi contravaloarea mărfii returnate în termen de 5 zile lucrătoare.

Reclamaţiile

Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului sau de factură, vă rugăm să ne contactați în maxim 24 de ore de la primirea coletului.

Comentarii, comunicări și alte informații

Când accesați/vizitați site-ul nostru puteți face comentarii și orice alte comunicări; puteți trimite e-mailuri, cu sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Litigiile și rezolvarea acestora

Orice litigiu apărut între clienți și NSD ESENTIAL SRL va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române din Cluj-Napoca.