Politica de retur

Home / Politica de retur
human-hand-is-touching-cctv-car-camera-check-system-before-use0.jpg
Condițiile de retur
Dacă doriți să returnați un produs din orice motiv, puteți să o faceți în termen de 14 zile calendaristice de la livrare, cu condiția de a NU FI FOLOSIT produsul. Dreptul de a renunța la achiziția făcută nu echivalează cu folosința gratuită a produsului timp de 14 zile, acest fapt conducând la diminuarea valorii produselor noastre de până la 100%. Manipularea și examinarea produsului trebuie să fie similară celei la care ați avea acces dacă vânzarea s-ar face într-un magazin fizic.
Restituirea produselor se va face îndeplinind următoarele condiții:
•   în ambalajul original;
•   fără a fi deteriorate sau utilizate;
•   cu etichetele și sigilii originale intacte;
•   cu toate accesoriile inițial incluse în pachet;
•   cu toate broșurile sau certificatele de garanție,
•   cu dovada achiziției – factura originală sau copia facturii.
Expedierea returului se va face pe costul dumneavoastră, exclusiv printr-o firmă de curierat rapid, cu livrare la adresa noastră. Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate. Starea produselor returnate trebuie să permită recomercializarea lor ca produse noi. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a refuza produsul. Aveti un termen de maxim 24 de ore de la intrarea în posesia produsului pentru a semnala orice defect.
Trimiteți un e-mail la web@cam360.ro înainte de a returna produsul, specificând că ați decis returnarea.
Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, produsul va fi expediat către dumneavoastră, costul transportului înapoi apărând ca valoare de rambursat către curier pentru efectuarea livrării.
Vă rugăm să trimiteti coletul folosind o ambalare adecvată a acestuia, astfel încât să fie evitate deteriorările din timpul transportului. Vă recomandăm pentru returnare să utilizați serviciile de curierat care permit urmărirea coletului; nu suntem răspunzători pentru coletele pierdute pe drumul către noi.
Puteți folosi retur gratuit prin easybox: https://return.sameday.ro/cam360
Veți primi contravaloarea mărfii returnate în termen de 5 zile lucrătoare.
Tip retur